קייטרינג
קייטרינג
לבחירת הקייטרינג ניתן להגיע בשלל דרכים. צוות ההפקות שלכם יספק גם את צוות הקייטרינג, וכעת אתם ודאי שואלים את עצמכם כיצד לבחור את
פורסם: 4/17/2016
מאמר זה שייך לקטגוריית
קייטרינג
קייטרינג
לבחירת הקייטרינג ניתן להגיע בשלל דרכים. צוות ההפקות שלכם יספק גם את צוות הקייטרינג, וכעת אתם ודאי שואלים את עצמכם כיצד לבחור את התפריט שייצג את האירוע שלכם. על כן, הדרכים לבחירתו, כפי שציינו, לא מעטות, אך מתגבשות, באופן כללי, על 2 סוגי מתווים עיקריים:
* בחירה באני מאמין שלכם – כלומר, לבחור קייטרינג על פי העדפותיכם הגסטרונומיות כיזמי האירוע.
* בחירה על פי מתווה המוזמנים – כלומר, אתם צריכים לעקוב אחר מי הזמנתם ולהתאים את הקייטרינג לפי הרוב הדומם שבקרבם.
בחירת קייטרינג עצמאית - על פי העדפותיכם
למעשה, אין צורך להכביר במילים: אתם פשוט צריכים לבחור בתפריט שמספק את רצונותיכם כיזמי האירוע: אם אתם חובבי מוצרים מן החי ניתן לבחור תפריט עוף, תפריט אסאדו, תפריט בשר אדום, תפריט דגים ומאכלי ים וכד'. אם אתם צמחוניים ניתן לבחור תפריט חלבי, תפריט טבעוני, תפריט ממאכלי ביצים וכד'. אם אתם שומרי כשרות – ניתן לבחור בתפריט הכשר וכד'. בדרך זו, אנחנו כחברת הפקות נעשה שערוכים ואומדנים לגבי אותם מוזמנים מיוחדים הסובלים מצליאק, המגבילים את עצמם בסוג המזון בדרך כזו או אחרת, ונספק עבורם מנות מיוחדות על פי דרישה בעת האירוע.
בחירת קייטרינג על פי מתווה המוזמנים
לעתים, יוצא שרוב המוזמנים שלכם, ולגמרי במקרה, לא תמיד כיד מכוונת, מעדיפים סוג מזון מסוים ונמנעים מלאכול מזונות אחרים. יכול להיווצר רוב טבעוני, צמחוני, חובב בשר וכד'. נכון, חברת ההפקות היא אנחנו, ולא אתם, ולכן אנו לא מבקשים מכם גם לשלם לנו וגם להגדיל ראש בשבילנו ולעשות עבורנו אומדנים, אבל אם אתם חשים שמבנה קהל המוזמנים שלכם הולך להיות הומוגני או קרוב להומוגני בצריכת המזון אנו מאד ממליצים ליידע אותנו, ואז נמליץ לכם לבחור את הקייטרינג בהתאמה לאותו רוב, כאשר קבוצות המיעוט ייהנו ממנות מיוחדות, שהן המנות אותן הרוב לא צורך בהגדרה.
שילובים מיוחדים
הקייטרינג שלנו משתמש לא פעם בשילובים מיוחדים לריצוי כלל קהל המוזמנים. לדוגמה, אם החלטתם לצרוך תפריט טבעוני, ניתן לספק למוזמנים שלא רגילים בסגנון מזון זה – מזונות טבעוניים המרגישים כמו מזונות רגילים, למשל מאכלי "חלב" מתחליפי סויה, מאכלי "בשר" מתחליפי סייטן וכד'. הקייטרינג שלנו יודע להשתמש בתחליפים הללו על מנת שהמאכלים גם ירגישו בטעם כמו המקור, ולא רק ייראו כמוהם.